top of page

Een sieraad met betekenis

De feestdagen komen eraan, het moment om jouw dierbaren te verwennen. Een sieraad is voor ons een van de meest betekenisvolle cadeaus. Het is een stukje van de gever dat je altijd met je mee kan dragen.


Daarnaast zijn er sieraden met een extra boodschap, bijvoorbeeld doordat er een bepaalde steen in wordt verwerkt. Dit is iets wat wij enorm interessant vinden en zelfs in onze naam is verwerkt. Sanda komt namelijk af van de maansteen die in Sri Lanka wordt gewonnen. Wil je het hele verhaal lezen? Bekijk dan onze gepinde post op Instagram.


Aan onze Autumna collectie hebben we dan ook 2 betekenisvolle kettingen toegevoegd:


Ketting Onyx

De onyx geeft stabiliteit in deze vluchtige wereld, kan je helpen bij het verwerken van verdriet, verlicht angsten en helpt bij het maken van belangrijke beslissingen.


Ketting Malachite

Malachite is een beschermende steen. Het kan helpen beschermen tegen negatieve energie. Het is ook een transformerende steen die je de kracht geeft om buiten je comfortzone te treden. Het geeft je kracht en balans.Belangrijk bij dit soort betekenisvolle sieraden is dan ook dat ze lange tijd mooi blijven. Deze roestvrijstalen sieraden zijn dan ook gemaakt om lang mee te gaan. Je kan er gewoon mee douchen, zwemmen en sporten. In de beschrijving van de sieraden zie je een uitgebreide lijst van de materialen die gebruikt zijn om deze sieraden te maken.


Wie geef jij een betekenisvol sieraad cadeau?
13 weergaven0 opmerkingen
bottom of page