top of page

Fête des mères

Onze nieuwste sieraden collectie gaat over de liefde, maar liefde is een breed begrip. Je kan houden van je partner, vriendinnen, je zus, en natuurlijk je moeder. Over 2 weken is het Moederdag en dat kunnen we natuurlijk niet zonder aandacht voorbij laten gaan.


Ons favoriete betekenisvolle cadeau is een armband. Het is iets wat je iedere dag kan dragen, het past bij iedere outfit en gelegenheid. Daarnaast is het een mooie dagelijkse reminder dat iemand van je houdt. Zeker omdat onze armbanden waterproof zijn en je ze dus niet continu af en aan hoeft te doen.


Dit zijn onze favorieten:

Laten we een keuze maken:

  • Eerst moet je natuurlijk weten of jouw moeder / een geweldige moeder in jouw omgeving zilver of goud draagt, wanneer je dit juist hebt kan het al bijna niet meer mis gaan.

  • Draagt deze bijzondere vrouw vaak minimalistische of juist meer opvallende sieraden? Kies in het eerste geval voor een dunner armbandje zoals op de eerste en laatste foto’s. Toch liever een meer opvallende en luxere armband? Kies dan voor de middelste optie.

Laat ons in de opmerkingen bij je bestelling weten dat het een Moederdagcadeau is en wij zorgen dat het leuk wordt ingepakt. Ook is verzending binnen Nederland altijd helemaal gratis.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page