top of page

Fall jewellery trends - Bangles

De verschillende fashion weeks zijn ten einde en wij hebben weer veel nieuwe stijlen voorbij zien komen. Natuurlijk blijven wij niet stil zitten en zijn wij meteen aan de slag gegaan met de nieuwe collectie. Iedere week vertellen we jou meer over de trends die wij gezien hebben en hoe wij dit hebben toegepast binnen onze Autumna collection.


Bangles


Bangles zijn weer helemaal terug van weg geweest. We zagen ze terug bij onder andere Chanel, Saint Laurent en Chloé in verschillende vormen en maten.


Binnen de Autumna collectie vind je onze Argenti en Aurum bangles. Deze armbanden met een prachtig ster detail met een steentje maken je look deze herfst en winter fashionable. Ze zijn niet zo uitgesproken als de bangles van bovenstaande designer brands, maar wij vinden het belangrijk dat onze sieraden niet alleen trendy zijn maar ook klassiek en tijdloos.


In onze vaste collectie is dit type sieraad ook niet te missen. Wij waren al een jaar fan van deze stijlvolle armbanden. Zelf combineren wij ze graag samen met andere armbanden, of met een horloge.De bangle trend is wat ons betreft een die mag blijven, wij zijn fan! Volgende week duiken we in de trends rondom oorbellen. Check vast de Autumna collectie om te zien wat wij dit seizoen dragen. Daarnaast kan je al onze inspiratie en posts terug vinden op Pinterest.23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page