top of page

Fall jewellery trends - Kleur

De verschillende fashion weeks zijn ten einde en wij hebben weer veel nieuwe stijlen gezien. Natuurlijk blijven wij niet stil zitten en zijn wij meteen aan de slag gegaan met de nieuwe collectie. Iedere week vertellen we jou meer over de trends die wij gezien hebben en hoe wij dit hebben toegepast binnen onze Autumna collection.


Kleur

Ieder seizoen brengt zijn eigen trend kleuren met zich mee. We duiken in het kleuren pallet waar wij voor hebben gekozen aan de hand van de trends van komend seizoen.


Goud of Zilver?

Goud blijft nog steeds de trend kleur van dit seizoen, maar we zien steeds meer mode iconen zoals Kendall Jenner en Haily Bieber ook zilver verwerken in hun street style looks.

Wij denken dat zilver een comeback gaat maken, maar verwachten dit pas begin volgend jaar. De Autumna collectie is dan ook met name gericht op goud, maar de Argenti en Aurum armband vonden we zo mooi dat we deze ook voor onze zilver liefhebbers hebben ingekocht.


Herfst kleuren

Naast de basis goud en zilver kleuren zien wij ook andere kleuren voorbij komen in zowel kleding als sieraden. Dit zijn met name aardetinten zoals bruin, beige, donkerrood en donkergroen. De Autumna collectie heeft deze kleuren dan ook overgenomen in met name de oorbellen collectie. Zie ook ons artikel van vorige week: Fall Jewellery trends - oorbellen.


Voor vrouwen die deze kleuren prachtig vinden, maar toch lastig te verwerken in hun kleding hebben wij een tip: draag zwart, wit en / of beige tinten als top, blouse of jasje. De oorbellen vallen dan lekker op en maken je basis look meteen fashionable.


Toch bang dat je deze kleuren beu raakt? Bekijk dan onze Vitrum oorbellen. Deze zijn doorzichtig en nemen daardoor de kleur van je haar, huid of top aan. Het is maar net vanuit welke hoek je ernaar kijkt. Hierdoor zijn ze enorm veelzijdig en met ieder kledingstuk en stijl te combineren.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page