top of page

Fall jewellery trends - Oorbellen

De verschillende fashion weeks zijn ten einde en wij hebben weer veel nieuwe stijlen gezien. Natuurlijk blijven wij niet stil zitten en zijn wij meteen aan de slag gegaan met de nieuwe collectie. Iedere week vertellen we jou meer over de trends die wij gezien hebben en hoe wij dit hebben toegepast binnen onze Autumna collection.


Oorbellen

Dit is ons favoriete sieraad. Makkelijk iedere dag te dragen, iets wat altijd zichtbaar is en je look echt af maakt. Welke stijl oorbellen er voor ons echt uitsprongen deze fashionweeks zowel op straat als op de catwalk laten wij graag zien.


Groot en statement is wat in fashion natuurlijk niet kan ontbreken. Wel is dit lastig te dragen naar je werk of je tripje naar de supermarkt. Waar wij dan ook de focus op leggen is materiaal, kleur en vorm.


Materiaal

Een materiaal, naast stainless steal in goud -of zilverkleur, wat wij vaak terug hebben zien komen is acryl. Dit doorschijnende, stevige en vaak kleurrijke materiaal maakt deze sieraden bijzonder. Wij zijn gaan zoeken naar de perfecte acryl oorbellen die niet te zwaar zijn, maar wel aan onze kwaliteit eisen voldoen. Dit zijn de Oorbellen Rubigo, Vetus en Vitrum.Kleur

De kleur goud blijft natuurlijk een trend kleur deze herfst en winter, maar trend iconen zoals Kendall Jenner en Haily Bieber zien wij de laatste tijd in hun dagelijkse looks ook zilver verwerken. Is dit seizoen de comeback van zilver?

Zoals we eerder benoemde is acryl vaak een kleurrijk materiaal, dus belangrijk om ook de trendkleuren van dit seizoen verder te ontdekken. Zowel in kleding als in sieraden zien wij veel natuurlijke kleuren zoals bruin, beige en groen terug. Het leuke aan de Vitrum oorbellen is dat ze helemaal doorzichtig zijn, dus ze kleuren mee met je huid- en haarkleur, wat ook een prachtige natuurtint is.
Vorm

Natuurlijk zie je tijdens fashionweek met name grote statement oorbellen. Deze zijn niet zo praktisch en tijdloos. Wij vinden het belangrijk dat je de oorbellen altijd kan dragen als je dat zou willen. Zowel naar werk, een feestje en zelfs onder de douche. Wat ons wel is opgevallen zijn de vaak organische vormen. Geen harde hoeken en scherpe randjes, maar rond en golvend. Dat is ook wat je terug ziet in onze Autumna collectie.


Volgende week duiken we in de trends rondom de seizoens kleuren. Check vast de Autumna collectie om te zien wat wij dit seizoen dragen. Daarnaast kan je al onze inspiratie en posts terug vinden op Pinterest.
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page