top of page

Geef wat kleur aan je outfit

De minimalistische Scandinavische stijl is al een langere periode de trend. Zwart, wit en beige zijn de hoofdkleuren in deze stijl. Als wij heel eerlijk zijn vinden we dit soms maar saai. Wij als echte Brabanders hebben afgelopen dagen alle kleuren die wij konden vinden aangetrokken, daar word je toch meteen vrolijk van? Dit gevoel willen wij doortrekken dit jaar.


Sieraden met kleur

Een simpele manier om meer kleur te geven aan je outfit is met sieraden. Een klein detail zoals een steentje of een hanger kan een groot verschil maken. Combineer een kleurrijk sieraad met outfit in de basiskleuren om het op te vrolijken, of juist met een al kleurrijke outfit zodat alles bij elkaar komt.


Haaraccessories met een vrolijke touch

Je haar even uit je gezicht en daarnaast een vrolijke toevoeging aan je outfit? We got you! Zeker richting de lente gaan we steeds meer haaraccessoires zien. Met een vrolijke klem steek je je haar half of helemaal op en de haarbanden in roze, groen en geel maken je outfit meteen af.


Geïnspireerd door deze kleurrijke opties? Bekijk alle sieraden en haaraccessoires meteen. Er zijn er zelfs een aantal in de sale!
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page