top of page

Moederdagcadeaus: vind het perfect cadeau

Aankomende zondag is het weer Moederdag. Een dag om stil te staan bij de vrouw die jou op de wereld gezet heeft. Een dag die onherroepelijk verbonden is aan allerlei verschillende emoties die worden opgeroepen bij de gedachten aan deze vrouw. Iedereen zal dit op zijn of haar eigen manier vieren. Hoe je dit ook gaat vieren, Sanda helpt jouw graag met het selecteren van een cadeau voor haar of lekker voor jezelf!


Ketting Le Coup De Foudre

Deze te leuke ketting heeft bedeltjes die het woord 'love' maken. Deze ketting kan dus gegeven woorden aan iemand waarvan jij houdt, maar uiteraard ook door jouzelf gedragen worden. Moeten we namelijk niet allemaal ietsjes meer van onszelf houden?


Oorbel Voleur de Coeurs

Laat jouw liefde blijken door letterlijk hartjes te geven in de vorm van oorbellen. Duidelijker kan de boodschap niet worden toch? Door de vrolijke kleuren matchen deze oorbellen met de komende seizoenen!


Armband Peridot

Een subtiel armbandje wordt iedereen blij van toch? Ook dit armbandje is de perfect gift doordat er een klein hartje in is verwerkt. Daarnaast is deze armband goed te combineren met andere armbanden. Oftewel: je zit altijd goed.


Mocht je er nog niet uit zijn, neem dan snel nog een kijkje op onze website!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page