top of page

Le coup de foudre

Le coup de foudre, de naam van de nieuwe collectie die volgende week gelanceerd wordt! Voor de Franstaligen onder ons: liefde op het eerste gezicht. Precies wat wij dachten toen we de nieuwe collectie binnenkregen. Elk item is uniek in zijn soort. Lees hieronder snel verder waarom wij zo verliefd zijn op de nieuwe collectie!

Materiaal

Zoals jullie van Sanda gewend zijn, staat de kwaliteit van onze sieraden centraal. In deze collectie vind je enkel items terug die gemaakt zijn van stainless steel. Nu de zomer op de stoep staat, is het natuurlijk belangrijk dat je met je nieuwe sieraden kan flaneren op het strand en bij de leuke poolparty. Dat is bij deze collectie dus mogelijk!


Vormgeving

Wat misschien anders is dan bij andere collecties, is dat we vooral gekeken hebben naar leuke en gezellige vormgeving van de sieraden. In deze collectie zie je roosjes, ogen en teksten. Ondanks de verschillende vormen, kan je ze goed met elkaar combineren. Perfect om je earcandy niveau naar het hoogste niveau te tillen!

Kleurgebruik

Ook zie je in deze collectie veel meer verschillende kleuren die matchen bij de kleuren van het seizoen. Een armband met gekleurde bolletjes of een oorbel met gekleurde steentjes. De sieraden stralen een duidelijke vibe van gezelligheid uit. Omarm deze gezelligheid en straal dit de rest van de lente en zomer uit!


Benieuwd naar de nieuwe collectie? Houd onze socials in de gaten. Vrijdag 14 april komt ie namelijk online!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page