top of page

Stuur dit door naar jouw geliefden

De maand december brengt altijd iets bijzonders met zich mee. Dit is het moment om je terug te trekken en een warm plekje te zoeken met jouw familie, vrienden en geliefden. Het allerbelangrijkste in deze tijd is het samen zijn, maar hoe mooi is het om aan dat gevoel een cadeau te koppelen wat het hele jaar bij je geliefde blijft? Iets waar zij iedere dag naar kan kijken, wat ze overal kan dragen, lange tijd mooi blijft en er een warm gevoel van krijgt.


Lieve geliefden, wij helpen jullie natuurlijk een handje bij het uitzoeken van het perfecte cadeau voor een belangrijke vrouw in jouw leven.


Aurum staat voor gouden, want dit cadeau is voor een gouden vrouw. Zij staat altijd voor je klaar, is een warm persoon en verrast je elke keer weer met mooie woorden en daden. Voor deze bijzondere vrouw raden wij de gouden Aurum set aan. Een lager budget, of valt zilver meer in haar smaak? Dan brengen alleen de oorbellen of de armband in zilver of goud ook deze prachtige boodschap over.


Wil jij een bijzondere vrouw verrassen die wat extra kracht kan gebruiken? Dan zijn sieraden met een edelsteen het perfecte cadeau. De malachite en onyx staan bekend om de speciale krachten die zij met zich meedragen.

De Malachite is een beschermende steen die jou kracht en balans geeft. Het kan helpen beschermen tegen negatieve energie. Het is ook een transformerende steen die je de kracht geeft om buiten je comfortzone te treden.

De zwarte Onyx geeft stabiliteit in deze vluchtige wereld, kan je helpen bij het verwerken van verdriet, verlicht angsten en helpt bij het maken van belangrijke beslissingen.


Natuurlijk krijgt een sieraad al een prachtige betekenis doordat het een cadeau is van een geliefde. Onze tip is dan ook om een sieraad te kiezen wat jij bij deze bijzondere vrouw vindt passen. Het sieraad herinnert je aan een bijzonder moment, het geeft je een bepaald gevoel of je vindt het simpelweg enorm mooi. Wat de reden ook is, schrijf deze boodschap op een kaartje en geef dit samen met het sieraad aan de bijzondere vrouw in jouw leven. Wij garanderen je succes niet alleen op het moment zelf, maar ieder moment dat zij dit sieraad draagt.


Hulp nodig bij het inpakken, schrijven van het kaartje, of uitzoeken van het perfecte sieraad? Stuur ons een berichtje via het contact formulier of DM via Instagram dan helpen wij je verder.
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page