top of page

Voeg iets extra's toe aan jouw feestoutfit

De donkere dagen voor kerst staan weer voor de deur. Wij zijn al druk bezig met het plannen van onze outfits voor de verschillende kerstgelegenheden. Want wat een gedoe he?! Moeten we nu wel een nieuwe outfit scoren of kan dat setje van vorig jaar toch nog wel? Heb jij geen tijd of geen zin om een geheel nieuwe outfit te scoren? Lees dan verder, want wij hebben een lifehack om jouw outfit toch helemaal af te maken!


Een outfit opfleuren doen wij dit jaar met haarasseccoires (en onze eigen sieraden ofcourse)! Er zijn dit jaar verschillende trends die wij gespot hebben op de catwalk. Eén van deze trends is weer helemaal terug van weggeweest. Misschien heb je het al voorbij zien komen op onze socials, maar wij zijn weer helemaal fan van de haarband à la Blair Waldorf. De haarband is veelzijdig en geeft een elegante en vrouwelijke touch aan je look. Deze trend kan je ook in onze webshop terugvinden. We hebben de haarbanden in verschillende pastelkleuren zodat er bij iedereen eentje past. Stijl hem klassiek bij opgestoken haar of laat je mooie krullen loshangen en steek hem in je haar. Naast de vrolijke kleuren hebben we ook nog eentje die meer edgy is. Door de faux leather look en de gouden ketting, rock jij elke outfit.

Daarnaast blijft de scrunchie nog steeds een fijn haaraccessoire. Door je knot of staart vast te maken met deze topper, ziet er het geheel gestyled uit. De scrunchies zijn tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren, prints en stofjes te vinden. En daardoor kun je ze matchen met iedere outfit, hoe leuk is dat? Speciaal voor de feestdagen hebben we feestelijke scrunchies in de webshop.
En last but not least, kan jij jouw outfit helemaal afmaken met een mooie haarspeld. Stijl hem achterop je hoofd of steek hem schuin naast je oor.
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page