top of page

Zo selecteren wij een nieuwe collectie

Een aantal keer per jaar brengen wij een nieuwe collectie uit. Onze collecties zijn uniek in hun soort, want je zult ze niet snel bij een andere winkel tegenkomen. Heb jij al iets bij Sanda gekocht of ben je van plan om iets bij Sanda te kopen en ben je benieuwd hoe wij onze collecties zorgvuldig samenstellen, lees dan snel verder!


Kwaliteit

Voor ons is het belangrijk dat onze sieraden van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ze mogen niet verkleuren, je moet er alles mee kunnen doen (ja óók zwemmen in de zee) en ze moeten lang mee kunnen gaan (want duurzaam). Dit maakt dat wij niet met elk merk samenwerken, maar enkel met merken die wij zelf getest hebben. Zo zijn onze producten gemaakt van stainless steel of 18kt verguld goud.Trends

Uiteraard volgen we ook de laatste trends. We houden bij wat er op de catwalk te zien is tijdens de fashion weeks. Vaak zien we bij de grote en dominerende merken extravagante sieraden, die niet voor het dagelijkse leven geschikt zijn. Sanda maakt de vertaling van de trends naar sieraden voor alledag. Op deze manier kan jij toch de laatste trends rocken naar je werk, borrel of lunch! Hou onze socials in de gaten om de trends voor de lente te spotten!


Smaak

Uiteraard selecteren we sieraden die wijzelf ook mooi vinden. Het liefste zouden we alles wel willen dragen. Ook vragen we vaak onze klanten om hun input en proberen we ook hun smaak mee te nemen in een nieuwe collectie! Dit doen we via onze Instagram. Mocht je nog iets missen in onze collecties? Laat het ons vooral via de socials weten!


Ben je net als wij helemaal klaar voor nieuwe sieraden die matchen met de fijnste tijd van het jaar? Hou onze website en socials in de gaten, want hij komt er eerder aan dan je denkt! 

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page